Har du ett rum med låg bröstningshöjd och stort energibehov?

I kommersiella fastigheter och kontorslandskap är det ofta en utmaning att hitta värmeinstallationer som passar i utrymmen med låg bröstningshöjd. För att slippa välja mellan klumpiga radiatorer eller otillräcklig värmeåtergivning så kan rördragning bakom radiatorerna lösa problemet. På så sätt optimerar man avståndet mellan golv, radiator och fönster. Watt Serie 4 är ett tillbehör till vår populära standardradiator WR4 som på ett enkelt sätt löser problemet med låga bröstningshöjder och samtidigt ger en stilren installation.

Prisvärd och praktisk
WS4 är inte bara ett tillbehör till Watt’s radiatorer; det är en lösning som förenar funktion och ekonomi. Med WS4 kan standardradiatorer anpassas för att fungera effektivt även i begränsade utrymmen. Dessutom ger de inbyggda föravstängningarna möjlighet till individuell kontroll vid underhåll eller renovering.

Smidig installation
Installationen av WS4 är utformad för att vara både enkel och tidseffektiv. Radiatorns konsoler monteras först på väggen, följt av förmontering av WS4 på rörstråken. Detta säkerställer att installationen går snabbt och smidigt, vilket är en betydande fördel i kommersiella miljöer där tidsbesparingar är viktiga.

Fördelar med WS4
Standardiserad storlek: Passar med svensk standard 40cc.
Kostnadseffektiv: En prisvärd lösning med standardradiatorer, toppgaller och sidoplåtar.
Enkel installation: Snabb och effektiv, sparar både tid och arbetskostnader.
Inbyggda föravstängningar: För enklare underhåll och flexibilitet.
Total ekonomi: WS4 erbjuder en kostnadseffektiv lösning för uppvärmningsbehov.
Med WS4 från Watt får du en praktisk och ekonomisk lösning för att hantera värmebehov i utmanande utrymmen. En idealisk lösning för kommersiella byggnader där både funktion och budget är av högsta vikt.

För att läsa mer om Watt Serie 4, klicka här