Watt Heating integritetspolicy

Här följer information till kunder och intressenter om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR (General Data Protection Regulation).
Din integritet är viktig för oss på Watt Heating. Därför berättar vi här hur dina uppgifter registreras och behandlas hos oss.

Om du är kund hos oss registrerar vi:

  • Företaget eller privatpersonens namn och adressuppgifter
  • Telefonnummer
  • Företagets organisationsnummer
  • Kontaktpersoner och deras email adress

Syftet med detta är att kunna leverera och fullfölja alla åtagande som vi gjort som garanti, service och reklamationer i den överenskommelse vi har med dig som kund.
Om du tar del av vårt Nyhetsbrev har vi endast namn, emailadress och företag registrerade. Syftet med detta är att visa våra nya produkter, erbjudande och annan relevant information om oss och våra produkter från Watt Heating. Du kan enkelt avregistrera dig genom att använda länken som alltid medföljer vårt nyhetsbrev.

Önskar du ta del av vilka uppgifter vi lagrar om dig, om du vill ändra eller radera något är du välkommen att kontakta oss via email på info@wattheating.se eller ring till oss på 0413-664 60.

Ta gärna del av Watt Heatings policy för personuppgiftsbehandling Där kan du bland annat ta del hur vi på Watt Heating behandlar och skyddar dina personuppgifter.

Läs hela vår integritetspolicy här

Tack för att du handlar hos oss på Watt Heating!