Ett bra pris

Det var ambitionen när vi startade Watt Heating AB 2009 och har idag blivit något av vårt signum. Med ett brinnande engagemang för produkter till vattenburen värme fokuserar vi på att erbjuda marknadens bästa pris på våra typer av produkter.

Vi strävar alltid efter utveckling genom intensiv global bevakning av branschen och levererar det senaste inom vår produktkategori.

Våra ägare har stor erfarenhet inom området och bidrar med sin kompetens på olika positioner i företaget.

Affärsidé

Vi tror på ett personligt och modernt säljsätt. Watt Heating har en bred kundbas och säljer produkter till VVS grossister, rörinstallatörer och privatpersoner. Vi inriktar oss på svensk proffsmarknad men levererar till hela Norden med snabb och pålitlig service. Vårt mål är att alltid leverera bästa möjliga produkt som passar just er.

Just därför systemanpassar vi leveranserna enligt kundens önskemål om montering, märkning och frakt. Vi levererar högkvalitativa produkter med ambitionen om att vara det bästa valet på marknaden.

Miljö

Watt Heating prioriterar ett hållbart arbetssätt. Vi värnar om miljön genom att sortera, återvinna, återanvända samt sätter högt uppsatta krav på våra leverantörer och samarbetspartners.

Med ett löpande arbete med våra frakter jobbar vi för körning med miljöbilar och miljövänligt bränsle samtidigt som vi packar sändningarna optimalt för miljö och pris.

Vill du vara en del av Watt?

Watt är ett ungt men expansivt företag.
Är du intresserad av att på något sätt jobba hos oss kan du alltid kontakta vår VD – Fredrik Roth eller skicka ditt CV till info@wattheating.se.